Kom för träningen.
Stanna för gemenskapen.

Den bästa träningen är den som blir av.

Och för att du ska känna dig motiverad att träna är det viktigt att du trivs – därför satsar vi Potential Workout i varje möte med dig att skapa en positiv stämning i rena och fräscha lokaler där alla kan känna sig hemma och välkomna.

Gym i Glumslöv & Ystad

Våra gym i Glumslöv och Ystad har fokus på kunskap om träning och hälsa samt ett stort mått av personligt engagemang, det skall vara roligt att komma hit inte bara för träningens skull. 

Vi vill att du skall öka din hälsomedvetenhet och känna att både kropp och själ blir fylld med energi i en inspirerande miljö.

Tid är idag för många en bristvara, kan vara svårt att få ihop livspusslet även om man vet att träning är hälsosamt, vardagsmotionen räcker inte utan du behöver konditionsträning med fysisk aktivitet vilket ger ett gott välbefinnandet, gör hjärnan mer motståndskraftig mot stress och koncentrationsförmågan ökar.

Därför erbjuder vi ett sätt för dig att vara effektiv och utnyttja hela din dag genom att våra anläggningar är lättillgängliga vilket gör det enkelt att komma hit med gratis parkering i en stressfri gymmiljö utan köer för att du ska kunna ta den tid under dagen som passar dig bäst att träna.

Du som kund hos oss är unik och får ett professionellt bemötande av hälsodiplomerad personal. 

Vi erbjuder ett stort mått av personligt engagemang där du tillsammans med oss sätter upp mål med din träning. 

På våra gym tränar allt från erfarna kroppsbyggare som tävlar i fitness, landslagsspelare inom olika idrotter till nybörjare som just upptäckt hur stor skillnad ett par träningspass i veckan kan göra för kropp, hälsa och humör. 

Oavsett vilka träningsmål du har hjälper vår PT dig att sätta samman ett program som passar just dina behov, mål och förutsättningar. För att lära känna dig och upptäcka dina kvaliteter och ditt mål med träningen hos oss erbjuder vi alla kunder ett introduktionspass med certifierad PT. Vi lägger stor vikt och fokus på detta möte som är kostnadsfritt och som i förlängningen ger dig kunskap om de mål du vill sträva mot och oss som personal ett mått på vårt engagemang för dig. Vi vill att du ska förbli stark och frisk genom hela livet.  Att träna styrka, smidighet för långsiktig förbättring av din fysiska kapacitet förbättrar din hälsa.

Att få den där stunden för dig själv eller tillsammans med en god vän och ”ge det där lilla extra” och vilja utmana dig själv i en miljö där det råder gemenskap med alla - ung som äldre, att svettas och skratta tillsammans. Denna form av friskvård gör skillnad, förhöjer din träningsglädje, att bli inspirerad av den gemenskap som råder och ger i förlängningen självklart bättre kondition, men gör dig också friskare, lyckligare och smartare!

Vi visar och berättar vad vi menar med "att den bästa träningen är den som blir av”.

Varmt välkommen till våra gym i Glumslöv och Ystad. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå