Bli medlem – få en timme med vår PT

Tecknar du 12 medlemskap ingår en timmes PT. Kom ihåg att vid förhinder så måste pass avbokas 12 timmar innan utsatt tid. Missad bokning debiteras som full PT-timme, och utebliven fri PT-timme debiteras 299 kr.

Friskvårdsavtal med Ystad kommun

Detta innebär att du som arbetar inom Ystads kommun får 2 kostnadsfria träningstillfällen per vecka.
Engångsavgift på 199kr tillkommer för att få en tagg.
Ett tillägg på 189kr/mån kan du träna hur mycket du vill.

12-månaders löpande autogiro

Standard

399kr/mån

Student/Senior (+65)

299kr/mån

Inskrivningspremie

Nya medlemmar betalar en engångsavgift för att bli medlem. Du får en introduktion med en personlig tränare. 299kr

6-månaders löpande autogiro

Standard

499kr/mån

Student/Senior (+65)

399kr/mån

Inskrivningspremie

Nya medlemmar betalar en engångsavgift för att bli medlem på 299kr.

3-månader kontant

Standard

1800kr

Student/Senior (+65)

1500kr

10-klippkort

Kontant

1000kr

Giltighetstid är 3 månader vid köptillfället 

7 dagar

”Prova på vecka"

350kr

Engångsträning

Pris per gång

150kr

Kom för träningen. Stanna för gemenskapen! 

Den bästa träningen är den som blir av. Regelbunden styrketräning är bra för hälsan och har många fördelar för dig som vill förbättra din styrka och kondition eller gå ner i vikt. Du kan dessutom undvika skador och sjukdomar genom regelbunden styrketräning. Och för att du ska känna dig motiverad att träna är det viktigt att du trivs – därför satsar vi på Potential Workout på att skapa en positiv stämning där alla kan känna sig hemma och välkomna. 

Träna i ljusa lokaler, härlig stämning och en varierad träning som ser till att du når resultat, oavsett vilken nivå du befinner dig på. På Potential Workout sätter vi träningsglädjen främst och med våra generösa öppettider kan du träna precis när det passar dig. Vi har öppet 365 dagar om året, vardag som helg. På våra anläggningar är det alltid gratis parkering.

Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss

Rent och fräscht

Vi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år.

Generösa öppettider

Vi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?

Inga köer till maskinerna

Att köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.

Fri parkering 

Det ska vara enkelt att slinka in till oss. 
Varmt välkommen till oss! 

Ordningsregler

För att alla ska trivas på Potential Workout har vi några enkla ordningsregler. 

Missbruk av tagg

Varje träningstillfälle ska registreras vid entrén. Om du släpper in någon i gymmet eller lånar ut din tagg medför detta böter på 3 000 kronor. Det kan även leda till avstängning utan rätt till pengar tillbaka. Betalar du via autogiro är du skyldig att betala 3000 kr OCH det belopp som återstår av ditt avtal vid avstängningen.

Entrédörren
Se till att ytterdörren alltid är stängd och låst.

Plocka undan efter dig
Sätt alltid tillbaka redskap och vikter på sin plats. 

Klädsel 
Använd endast inomhusskor i lokalen och byt om till lämpliga träningskläder. Det är inte tillåtet att träna barfota eller med bar överkropp. 

  • Respektera alla andra som tränar på gymmet

Alla har rätt att träna i sin egen takt utifrån sina speciella förutsättningar. 

  • Torka av bänkar och maskiner vid behov
  • Felanmäl utrustning som inte fungerar

Meddela oss via mail om något går sönder eller inte fungerar som det ska. 


Barn på gymmet
Du har det fulla ansvaret för medföljande barn. Barn får endast befinna sig vid receptionsområdet och du måste ha dem under uppsikt under hela vistelsen.

  • Träning på egen risk

Som kund bär du själv det fulla ansvaret för din hälsa, ditt handlande och säkerhet under din vistelse. Uppstår personskador under träning i lokalen är det din egen försäkring som gäller/åberopas.

  • Doping

Vi tar tydligt avstånd från doping. Användning/försäljning av preparat listade på RF:s dopinglista över förbjudna preparat och prestationshöjande medel, är förbjudet på våra gym.

  • Borttappad tagg

Om du tappar bort din tagg ska du meddela oss genom mail

Medlemsvillkor

Företagsfriskvård

Träning för ditt företag

Vi hjälper dig att minska sjukskrivningarna och öka dina anställdas välmående. Träning minskar stress - vår tids välfärdssjukdom. 


Frisk personal den bästa investeringen för ditt företag
Genom att satsa på din personal får du gladare och mer nöjda medarbetare. Är ni några stycken som tränar tillsammans kan vi dessutom erbjuda lägre pris och skräddarsydda träningsprogram från vår PT.

Hör av dig till oss så tar vi fram ett förslag för dig och ditt företag.
Maila till potential workout

Fysisk aktivitet på recept (FaR)

Har du fått fysisk aktivitet på recept? Fysisk aktivitet är ett alternativ eller ett komplement till medicin och annan behandling. Du får hjälp att komma igång med en fysisk aktivitet som är anpassad efter just dina förutsättningar. Att vara aktiv och röra på dig blir en del av behandlingen.

Fysisk aktivitet sätter igång flera hälsosamma förändringar som både hjälper till att förebygga och behandla sjukdomar. Forskning visar att fysisk aktivitet motverkar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, artros, stroke och depression. Det är aldrig för sent att börja träna.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå