Tillbaka till träningsrutinerna !

- Nu har vi två riktigt bra kampanjer för dig i september! 

Vill du testa på att träna hos oss?

1 mån 199 mån (Ord. 519)


Bli Medlem

Du vet att PW passar dig!

12 mån 3800kr (Ord. 4899kr)

Autogiro 349kr/mån (ord. 399kr/mån)


Bli Medlem

Gäller t.o.m. 30/9 2023
Medlemskapet aktiveras automatiskt vid köptillfället. 

Stanna för gemenskapen. Kom för träningen!

Våra gym i Glumslöv och Ystad har fokus på kunskap om träning och hälsa samt ett stort mått av personligt engagemang, det skall vara roligt att komma hit inte bara för träningens skull. Vi vill att du skall öka din hälsomedvetenhet och känna att både kropp och själ blir fylld med energi i en inspirerande miljö.

Tid är idag för många en bristvara, kan vara svårt att få ihop livspusslet även om man vet att träning är hälsosamt, vardagsmotionen räcker inte utan du behöver konditionsträning med fysisk aktivitet vilket ger ett gott välbefinnandet, gör hjärnan mer motståndskraftig mot stress och koncentrationsförmågan ökar.

Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss

Rent och fräscht

Vi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år.

Generösa öppettider

Vi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?

Inga köer till maskinerna

Att köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.

Fri parkering 

Det ska vara enkelt att slinka in till oss. 
Varmt välkommen till oss! 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå