Glumslöv

Välkommen till vårt trevliga och yteffektiva gym i Glumslöv

Ljusa, lokaler, härlig stämning och en varierad träning som ser till att du når resultat, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Med regelbunden träning minskar stressen och du blir bättre rustad att möta alla de utmaningar du ställs inför i din vardag. På Potential Workout i Glumslöv sätter vi träningsglädjen främst och med våra generösa öppettider kan du träna precis när det passar dig. 

Besöksadress

Ålabodsvägen 22
261 62 Glumslöv
Sverige

Karta

Bemanningstider under sommaren

Mån 17.00-19.00
Tis 17.00-19.00
Ons 17.00-19.00
Tor 17.00-19.00
Fre Tillsyn
Lör Tillsyn
Sön Enl. överenskommelseVägledning samt PT tider utöver bemanningstider är enligt bokad tid

Öppet 365 dagar om året vardag som helg.

Öppettider

Alla dagar 05.00-23.00

Då gymmet är obemannat använder du din personliga tag för att komma in.

Gratis parkering.

Varierad träning på alla nivåer 

På Potential Workout finns utrustningen som krävs för att du ska kunna träna effektivt, varierat och nå de resultat du drömmer om. 


Viktmagasinsmaskiner

Vi har ett brett utbud av klassiska styrketräningsmaskiner som ger en effektiv träning för hela kroppen. Alla rörelser utförs efter ett givet mönster, och många tycker det är enklast och bekvämast att träna med maskiner. Vår maskinpark är utvecklad för att ge maximalt träningsresultat – utan att skapa oönskade belastningar på leder och muskler. 

Fria vikter

Med fria vikter tränar du många muskelgrupper med bara ett fåtal övningar. Du rör dig fritt, i enlighet med kroppens naturliga rörelser, och använder mer muskler än du gjort vid motsvarande övning i maskin. 


Cardio

På vår välutrustade konditionsavdelning finns allt från löpband och roddmaskiner till crosstrainers och spinningcyklar. Hitta din favorit och kör loss! 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå