Ystad

Välkommen till Ystads modernaste gym

Vårt gym består av ljusa lokaler, härlig stämning och en varierad träning som ser till att du når resultat, oavsett vilken nivå du befinner dig på. På Potential Workout i Västra Sjöstaden i Ystad sätter vi träningsglädjen främst och med våra generösa öppettider kan du träna precis när det passar dig. 

Varierad träning med marknadens bästa maskiner 

På Potential Workout finns utrustningen som krävs för att du ska kunna träna effektivt, varierat och nå de resultat du drömmer om. Tänk på att träningen blir roligare om du utmanar dig själv och testar både viktmaskiner och funktionellt inriktad träning. På vårt gym finns något för alla!

Viktmagasinsmaskiner

Vi har ett brett utbud av klassiska styrketräningsmaskiner som ger en effektiv träning för hela kroppen. Alla rörelser utförs efter ett givet mönster, och många tycker det är enklast och bekvämast att träna med maskiner. Vår maskinpark är utvecklad för att ge maximalt träningsresultat – utan att skapa oönskade belastningar på leder och muskler. Vi har träningsmaskiner för de flesta muskelgrupperna, här finns något för alla, nybörjare så väl som avancerad träning. 

Plate Load

Plate Loaded träningsmaskiner är utformade för dig som vill träna med styrketräningsutrustning i spannet mellan viktmagasinmaskinernas styrda rörelser och fria vikter. Med Plate Loaded förbättrar du ditt träningsresultat.


Fria vikter

Med fria vikter tränar du många muskelgrupper med bara ett fåtal övningar. Du rör dig fritt, i enlighet med kroppens naturliga rörelser, och använder mer muskler än du gjort vid motsvarande övning i maskin. Vi har fria vikter i olika utföranden samt i flera olika tyngder. 

Funktionell yta 

På vår funktionella träningsyta kan du träna i stort sett vad som helst, med eller utan redskap.  Vill du dra släde, köra ett kettlebell-pass eller varför inte testa battle rope? Vi har gjort det enkelt för dig och placerat ut många typer av redskap du kan använda i din träning. Testa vad som passar just dig. Och tänk utanför boxen!
 

Cardio

På gymmets välutrustade konditionsavdelning finns allt från löpband, roddmaskiner och crosstrainers till stair masters och cyklar. Bli starkare både fysiskt och psykiskt – hitta din favoritträning och kör loss!

Träna utomhus

Att träna utomhus ger en alldeles speciell känsla. Under sommaren öppnar vi upp vår utomhusavdelning med allt från kettlebells, skivstänger och lastbilsdäck till släggor och battleropes. Här kan du träna under bar himmel de tider då gymmet är bemannat. 

Friskvårdsavtal med Ystad kommun

Jobbar du på Ystad kommun? Grattis! Med friskvårdsavtalet kan du träna gratis hos oss 2 gånger per vecka. Att vara frisk är den bästa investeringen för ett gott och givande arbete. Träning och fysisk aktivitet minskar stress, ökar välmåendet och gör att jobbet blir roligare. Prata med din arbetsgivare och be om ett intyg. Lägger du till 185:-/månad får du fri träning alla gymmets öppettider. 

Besöksadress

Förskeppsgatan 9
271 55 Ystad
Sverige

Karta

Bemanningstider 

Mån 15.00-19.00
Tis 15.00-19.00
Ons 16.00-19.00
Tor 15.00-18.00
Fre 15.00-18.00
Lör 10.30-12.30
Sön 10.30-12.30

Vägledning samt PT tider utöver bemanningstider är enligt bokad tid

Öppettider

Alla dagar 05.00-23.00
Öppet 365 dagar om året vardag som helg.

Då gymmet är obemannat använder du din personliga tag för att komma in.
Gratis parkering

Buss: Stadsbuss nr 1 går från Stationen till Västra Sjöstaden. Från hållplats Mjölnaregatan har du 2-3 minuters promenad till Potential Workout.

Friskvårdsbidrag för träning på gym

Många företag erbjuder friskvårdsbidrag för sina anställda. Friskvårdsbidraget är en förmån som främjar en hälsosam livsstil och kan användas för att täcka kostnader för träning som arbetsgivaren godkänner, exempelvis på gym. Använd ditt friskvårdsbidrag när du tränar på vårt gym i Ystad!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå