Bli medlem

Bli medlem – få en timme med vår PT

Tecknar du 12 eller 6 månaders medlemskap ingår en timmes PT, köper du 3 månaders kort eller klippkort kostar första PT-timmen bara 249:- Kom ihåg att vid förhinder så måste pass avbokas 12 timmar innan utsatt tid. Missad bokning debiteras som full PT-timme, och utebliven fri PT-timme debiteras 249 kr.

Kom för träningen. Stanna för gemenskapen! 🏋️‍♀️🏋️‍♂️

Den bästa träningen är den som blir av. Regelbunden styrketräning är bra för hälsan och har många fördelar för dig som vill förbättra din styrka och kondition eller gå ner i vikt. Du kan dessutom undvika skador och sjukdomar genom regelbunden styrketräning. Och för att du ska känna dig motiverad att träna är det viktigt att du trivs – därför satsar vi på Potential Workout på att skapa en positiv stämning där alla kan känna sig hemma och välkomna. 

Träna i ljusa lokaler, härlig stämning och en varierad träning som ser till att du når resultat, oavsett vilken nivå du befinner dig på. På Potential Workout sätter vi träningsglädjen främst och med våra generösa öppettider kan du träna precis när det passar dig. Vi har öppet 365 dagar om året, vardag som helg. På våra anläggningar är det alltid gratis parkering.

Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss:

Rent och fräscht

Vi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år.

Generösa öppettider

Vi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?

Inga köer till maskinerna

Att köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.

Fri parkering 

Det ska vara enkelt att slinka in till oss. 

Varmt välkommen till oss!