Covid-19 information

Information om Covid-19

Rikstagen har beslutat att anta den tillfälliga pandemilagen som ska hindra smittspridningen av covid- 19. Denna lag kommer träda i kraft den 10e jan. Myndigheterna kommer låta gymmen vara fortsatt öppna, men med en kallad ”begränsningsförordningen” dvs ett max antal som kan vistas i lokalen samtidigt.

Potential Workout kommer självklart följa dessa regler;

Max antalet i Ystad är 45 personer.

Max antalet i Glumslöv är 6 personer.

Vi har ett system som gör att vi har koll på hur många som vistas i våra lokaler samtidigt.

Vi tror inte att det kommer bli någon större skillnad från hur det sett ut den senaste tiden, då ni medlemmar har tagit större ansvar och ändrat era träningstider för att anpassa er för att förhindra  trängsel.

Fortsätt att träna och ta hand om er hälsa men gör det säkert och respektera andra i er omgivning. Hjälp oss att hålla öppet med att ta ansvar och följa gällande den tillfälliga pandemilagen.

Vad kan du som medlem göra?

  • Använd handsprit som komplement till ordinarie handhygien. Handsprit finns tillgänglig på våra anläggningar.

  • Torka av redskap, maskiner och mattor både innan och efter träning med ytdesinfektion som finns tillgänglig på våra anläggningar.

  • Håll ett lämpligt avstånd till andra medlemmar. 

  • Om du har möjlighet byt om samt duscha hemma. 

Avslutningsvis det viktigaste är att stanna hemma vid symtom. 

Tack för att du visar hänsyn och skapar förutsättningar för att vi skall kunna mötas på ett tryggt sätt på Potential Workout! 

Vi ses på gymmet!


 

Vi har utökat städrutinerna och använder ytdesinfektion regelbundet för att din träningsmiljö ska vara säker. Som medlem var noga med din handhygien både före och efter din träning. Tvätta händerna innan du börjar träna med tvål eller använd handsprit som finns på gymmet.

Här kommer ett litet utdrag från Folkhälsomyndighetens hemsida.

"Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet". 

Vi ses på gymmet!

Håll dig uppdaterad med information om coronaviruset på folkhälsomyndighetens hemsida folkhälsomyndigheten.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå