Personlig träningAnette Sjöstrand

Läs mer

Anette jobbar som personligtränare, kostrådgivare och massör. 
Att träna har alltid varit en del av Anettes liv och många olika sporter och aktiviteter har testats genom åren.

Att utbilda sig till personlig tränare och kostrådgivare är det bästa jag gjort, säger Anette.
Jag brinner för att hjälpa andra till ett mer aktivt och hälsosamt liv.
”Själv blir jag helt klart en bättre människa om jag får röra på mig och äta bra, och det vill jag gärna dela med mig utav”.
Anette utbildade sig till personligtränare 2014 på AFPT och har sedan dess jobbat som det. Uteträning har blivit hennes nisch med både enskilda klienter och grupper. Då alla inte gillar att träna ute breddar hon nu och lägger till gymmet Potential Workout till sin arbetsplats.

Då kosten är en viktig bit i ett hälsosamt liv vidareutbildade hon sig till kostrådgivare för ett par år sedan. Det blir mer och mer vanligt att klienter väljer att få hjälp med både och tillägger hon. Om man önskar tajta upp kroppen och omfördela balansen mellan muskler och fett är kosten helt avgörande för att man ska lyckas.
Att träna med en personlig tränare kan ha många fördelar.
Kanske behöver du bara en nytändning i din träning eller hjälp med att komma igång på ett säkert sätt om du aldrig tränat tidigare. Att följa ett träningsupplägg och få in träning i din annars stressiga vardag hjälper många. Du kanske har ett specifikt mål i sikte som ett lopp eller annan utmaning som du vill uppnå.

Hör av dig till mig om du vill boka ett första möte där vi tillsammans sätter upp mål för just dig och din träning.

076-545 60 58
dalanettan.pt@gmail.com
https://www.dalanettan.pt