Personlig träningAnette Sjöstrand

Läs mer

Anette jobbar som personligtränare, kostrådgivare och massör. 
Att träna har alltid varit en del av Anettes liv och många olika sporter och aktiviteter har testats genom åren.

Att utbilda sig till personlig tränare och kostrådgivare är det bästa jag gjort, säger Anette.
Jag brinner för att hjälpa andra till ett mer aktivt och hälsosamt liv.
”Själv blir jag helt klart en bättre människa om jag får röra på mig och äta bra, och det vill jag gärna dela med mig utav”.
Anette utbildade sig till personligtränare 2014 på AFPT och har sedan dess jobbat som det. Uteträning har blivit hennes nisch med både enskilda klienter och grupper. Då alla inte gillar att träna ute breddar hon nu och lägger till gymmet Potential Workout till sin arbetsplats.

Då kosten är en viktig bit i ett hälsosamt liv vidareutbildade hon sig till kostrådgivare för ett par år sedan. Det blir mer och mer vanligt att klienter väljer att få hjälp med både och tillägger hon. Om man önskar tajta upp kroppen och omfördela balansen mellan muskler och fett är kosten helt avgörande för att man ska lyckas.
Att träna med en personlig tränare kan ha många fördelar.
Kanske behöver du bara en nytändning i din träning eller hjälp med att komma igång på ett säkert sätt om du aldrig tränat tidigare. Att följa ett träningsupplägg och få in träning i din annars stressiga vardag hjälper många. Du kanske har ett specifikt mål i sikte som ett lopp eller annan utmaning som du vill uppnå.

Hör av dig till mig om du vill boka ett första möte där vi tillsammans sätter upp mål för just dig och din träning.

Anette Sjöstrand
dalanettan.pt@gmail.com

076-545 60 58

Ted

Läs mer

PT Ted är personlig tränare med internationell licens

Har alltid haft ett enormt stort intresse för träning, hur kroppen fungerar och jobbar tillsammans med musklerna. Träning och kost är det som jag spenderar största delen av min tid på. Som personlig tränare hjälper jag dig att nå dina mål med träningen, hälsan och kosten. Behöver du bara komma igång med träningen, kanske bygga muskler och bli starkare eller vill du gå ner i vikt, kanske båda? Tillsammans når vi det mål som du alltid har velat nå, ta dig själv till en ny nivå! Ser ni mig på gymmet så är det bara till att gå fram till mig, jag finns alltid tillgänglig. Tveka inte på att kontakta mig om du undrar något eller har några frågor, all info finner du nedan.

Nystarts erbjudande:
1-10 timmar: 499:-/timme
Get ready for summer! (T.o.m 31/05/2019)
10v 449:-/timme (Gäller endast om du köper 10 timmar eller mer)

Ingår i paketet:
Personligt upplägg helt baserat på ditt mål tillsammans med kroppsanalys samt genomgång (Ingår gratis innan första träningstillfället)
10 timmar personlig träning med PT Ted på Potential Workout i Ystad eller 10 timmar Online coaching för dig som bor på distans.
Personligt träningsprogram
Kostråd/ kostschema

Ted
Ted@ptted.com

070-921 25 64