Kicka igång hösten hos oss!

Kom för träningen. Stanna för gemenskapen! 🏋️‍♀️🏋️‍♂️

Under dessa tider är det viktigt att fortfarande hålla igång! Den bästa träningen är den som blir av. Regelbunden styrketräning är bra för hälsan och har många fördelar för dig som vill förbättra din styrka och kondition eller gå ner i vikt. Du kan dessutom undvika skador och sjukdomar genom regelbunden styrketräning. Och för att du ska känna dig motiverad att träna är det viktigt att du trivs – därför satsar vi på Potential Workout på att skapa en positiv stämning där alla kan känna sig hemma och välkomna. 

Träna i ljusa lokaler, härlig stämning och en varierad träning som ser till att du når resultat, oavsett vilken nivå du befinner dig på. På Potential Workout sätter vi träningsglädjen främst och med våra generösa öppettider kan du träna precis när det passar dig. Vi har öppet 365 dagar om året, vardag som helg. På våra anläggningar är det alltid gratis parkering.

Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss:

Rent och fräscht

Vi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år. 

Vi har utökat städrutinerna och använder ytdesinfektion regelbundet för att din träningsmiljö ska vara säker. Som medlem var noga med din handhygien både före och efter din träning. Tvätta händerna innan du börjar träna med tvål eller använd handsprit som finns på gymmet.

Generösa öppettider

Vi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?

Inga köer till maskinerna

Att köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.

Fri parkering 

Det ska vara enkelt att slinka in till oss. 


HÖSTERBJUDANDE!

✔️12 mån autogiro 369kr/mån*. Nu 249kr/mån*

✔️12 mån kontant 4600kr. Nu 2500kr 

Vid autogiro tillkommer en administrationsavgift om 249kr

Erbjudanden gäller t.o.m. 31/10.

Varmt Välkommen!